Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Mijn droom was altijd een houten zwembad

zwembad

Mijn droom werd werkelijk

Veel mensen hebben dromen die nooit waar worden. Gelukkig ben ik niet een van die mensen. Ik heb namelijk een lange tijd erg hard gewerkt, samen met mijn man. Zo hadden wij een mooi bedrag gespaard waarvan ik een houten zwembad kon kopen. Eindelijk kon ik een houten zwembad laten installeren. Mijn droom werd werkelijkheid. Wij hebben zodra het kon de hulp van Bodyfit ingeschakeld. Wij wisten namelijk al dat zij de grote speler op de wellness markt zijn. Dat betekent dat zij naast spa onderdelen en sauna producten ook prive zwembaden op maat maken. Ideaal, zij zijn dus echt van alle markten thuis! Bij hen had ik de keuze uit verschillende zwembaden, maar na lang overleg vond ik het houten zwembad nog steeds het mooiste. Zo heb ik dus een houten zwembad laten installeren, het lijkt wel onwerkelijk!

zwembad

 

 

 

Mooi uitzicht

Je kunt je voorstellen dat ik helemaal weg ben van mijn zwembad. Zelfs als het weer niet zo goed is, dan kan ik er  nog steeds van genieten. Het houten zwembad is namelijk perfect aangelegd en is echt een mooie eyecatcher in onze tuin. Wanneer ik ’s avonds op het terras zit met een warme kop chocolademelk, dan geniet ik al van de lichtjes in het zwembad. Het geeft zo’n magisch effect! Wie van jullie heeft ook een zwembad in de tuin? Of wat zijn jullie dromen die je absoluut nog werkelijkheid gaat maken? Ik ben erg benieuwd naar alle dromen!